Nordanö

Vi søker en Director til vårt nye rådgiverteam i Oslo!

– Nordens ledende rådgiver innen eiendomstransaksjoner

Vi søker en Director til vårt rådgiverteam i Oslo. Du vil få muligheten til aktivt å jobbe med de mest spennende eiendomsmiljøene i Norden og til å skape og gjennomføre de største og mest komplekse transaksjonene i det nordiske eiendomsmarkedet. Som en del av det nyopprettede Oslo-kontoret vil du bli en viktig bidragsyter til å sikre en vellykket etablering og videre vekst for Nordanö i Norge.

Som Director i Nordanö vil du fungere som en prosjektleder med ansvar for å organisere og fasilitere både større og mindre kundeoppdrag. Vi ser etter deg med strukturerte og systematiske ferdigheter som evner å ha overblikk og sikre en god gjennomføring av prosjekter.

Du handler proaktivt og søker løsninger ved løpende problemstillinger, samtidig som du liker å samarbeide og skape resultater gjennom andre. Det vil være viktig å besitte gode kommunikasjonsferdigheter hvor du kan presentere og illustrere kompleks informasjon på en god og forståelig måte, både muntlig og skriftlig. Du er analytisk sterk og evner til å håndtere store mengder informasjon.

Som en del av teamet ønsker vi å utfordre og utvikle deg til å bli en del av det ledende rådgivningsteamet i det nordiske eiendomsmarkedet.

Ansvarsområder:

 • Koordinere og aktivt lede transaksjonsprosesser
 • Utarbeide og kvalitetssikre analyser, modeller og verdivurderinger av eiendommer, selskaper og porteføljer
 • Lede kundemøter og presentasjoner sammen med partnere
 • Identifisere og evaluere mulige selgere, kjøpere og transaksjoner for aktivt bidra til å skape forretningsmuligheter for selskapet
 • Opptre som en trygg kontaktperson for våre klienter
 • Utvide selskapets nettverk blant markedsaktører og skape langsiktige relasjoner
 • Veilede og være en rollemodell og mentor for selskapets yngre medarbeidere

Kvalifikasjoner:

 • Minimum 4 år med relevant erfaring fra investering innen bank, konsulentselskap, private equity eller investering/rådgivning innen eiendom
 • Svært gode akademiske resultater med en bachelor og/eller master innen business, økonomi, ingeniørfag eller liknende
 • Flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, med meget gode fremstillingsevner
 • Gode evner til å lage og kvalitetssikre finansielle analyser i Excel
 • Det vil være en fordel om kandidaten besitter et eget kundenettverk

Er du interessert i å bli en del av Nordanö sitt suksessfulle team?
Ta kontakt med våre rådgivere i Assessit, Øistein Magnussen pr. telefon +47 90 10 60 60 eller pr. mail: oma@assessit.no.

Mer om selskapet:
Nordanö – tidligere Leimdörfer – er en finansiell rådgiver i eiendomsrelaterte transaksjoner, med kontor i alle de nordiske landene. Firmaet ble grunnlagt i Stockholm i 1992 og i 2006 åpnet kontoret i Helsingfors, etterfulgt av København i 2014. Selskapet er eiet av aktive partnere og har et team på 40 personer.

Nordanö har vært rådgivere i transaksjoner med en total verdi på over 120 milliarder kroner siden 2016 og vi er kåret til «Best Real Estate M&A adviser» i Norden seks år på rad i Euromoneys årlige undersøkelse. Nå åpner vårt kontor i Oslo for å tilby våre kunder lokal rådgivning kombinert med ressurser og ekspertise fra vårt nordiske team.