Nordanö

Nordanö søger en ambitiøs og dygtig analytiker med 1-3 års erfaring til vores kontor i København, da vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores klienter i relation til uafhængig specialiseret strategisk og finansiel rådgivning indenfor fast ejendom og hermed relaterede virksomheder.

Nordanö Partners
Nordanö er en førende finansiel rådgiver indenfor ejendomsrelateret M&A og corporate finance i Norden. Nordanö blev grundlagt som Leimdörfer i 1992 og har siden da været en markedsledende rådgiver i en betydelig del af de største og mest komplekse ejendomstransaktioner i Norden. Nordanö kombinerer finansiel ekspertise med dybtgående kendskab til ejendomsmarkedet.

Nordanö har siden 2015 rådgivet på transaktioner til en samlet underliggende ejendomsværdi på mere end DKK 100 mia. i Norden og er blevet kåret til “Best Real Estate M&A Adviser” i Norden seks år i træk (2013-2018). Nordanö er fuldt ejet af aktive partnere og består af et erfarent team på +40 dedikerede medarbejdere på tværs af vores kontorer i Stockholm, København og Helsinki.

M&A og Corporate Finance Analyst
Som fuldtidsanalytiker hos Nordanö i København får du muligheden for at benytte og udvikle dine analytiske og forretningsmæssige kompetencer i et miljø, hvor høj kvalitet og integritet er i fokus i et nært samarbejde med yderst engagerede kollegaer. Vi tilbyder en spændende, udfordrende og dynamisk hverdag, hvor udvikling af dine faglige og personlige kompetencer er et fælles mål for både dig, dine kollegaer og dine ledere. Du kommer tæt på vores klienter, du får et stort ansvar i konkrete projekter og vil blive en integreret del af teamet.

Du vil sammen med øvrige medarbejdere på kontoret i København analysere, værdiansætte og indgå i de strategiske overvejelser omkring større og komplekse transaktioner i Danmark. Dit arbejde vil ligeledes foregå i et nært samarbejde med dine nordiske kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Udarbejdelse af strategisk og finansielt præsentationsmateriale samt materiale til M&A processer
  • Analyse og værdiansættelse af ejendomsaktiver, porteføljer og virksomheder
  • Analyser af markeder, investorer og investeringer
  • Identificering og evaluering af markedsaktører
  • Ad hoc analyser og deltagelse i kontorrelevante opgaver

Derudover forventes det, at du tager aktiv del i strategiske diskussioner med kolleger og klienter.

Din profil og dine ambitioner
Jobbet stiller store krav til dine intellektuelle og sociale evner. Den ideelle kandidat er grundig, selvstændig, arbejder godt med korte deadlines og trives i et dynamisk arbejdsmiljø. Den ideelle kandidat har 1-3 års erfaring fra et fuld- eller deltidsarbejde indenfor M&A, corporate finance 0g/eller anden form for analyserende og investeringsrelevant arbejde. Relevant erfaring med fast ejendom og hermed relaterede virksomheder er en fordel.

Desuden forventes det, at:

  • Du har en relevant finansiel/økonomisk videregående uddannelse som cand.merc., cand.polit. eller lignende
  • Du er fortrolig med finansielle analyser, herunder værdiansættelse via DCF og er en kyndig bruger af Excel og PowerPoint
  • Du er velformuleret i både skrift og tale på såvel dansk som engelsk og formår at kommunikere komplekse problemstillinger både klart og simpelt

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Bjerring, Partner på telefon +45 2537 7464 eller e-mail bent.bjerring@nordanopartners.dk.

Ansøgning, CV og karakterblad bedes sendes til bent.bjerring@nordanopartners.dk senest den 18. januar 2019.

 

Download ansøgningsfiler som pdf
Transaktioner med en samlet værdi på DKK +20 mia.

Read more