Nordanö

Vill du arbeta hos en av Nordens ledande finansiella rådgivare? Vill du verka i en framåtsträvande miljö som präglas av högt engagemang, kvalitet och affärsmannaskap? Nordanö erbjuder arbete i ett tight team med nära till besluten tillsammans med branschens främsta rådgivare.


Bakgrund

Nordanö grundades 1992 under namnet Leimdörfer och är en ledande finansiell rådgivare vid fastighetsrelaterade transaktioner i Norden. Genom att kombinera djup fastighetsmarknadskunskap med finansiell kompetens, har firman i över 25 år varit rådgivare vid ett stort antal av de största och mest komplexa affärerna i Norden. Nordanö är helt oberoende och ägs i sin helhet av aktiva partners. Teamet består av 45 personer med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Genom fortsatt tillväxt och med nya kollegor på plats hoppas vi på att stärka vår position ytterligare.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi en resultatorienterad Associate med hög grad av servicekänsla.

Tjänsten
Som Associate i transaktionsteamet på Nordanö kommer du ha en viktig roll vid genomförandet av fastighetsaffärer. Din roll är bred och innefattar bland annat att driva processerna framåt genom att agera som delprojektledare i Nordanös projektteam och ansvara för framtagandet av försäljningsmaterial och värderingar, vara delaktig i marknadsföringsarbetet samt hantera Due Diligence-processer.

Då vi arbetar i nära kontakt med både kollegor och uppdragsgivare kommer du att ha en central roll hos oss. Du kommer i din roll att ha löpande kontakter med såväl uppdragsgivare som investerare genom att hålla och delta i kundmöten i befintliga uppdrag och även pitcha för nya. Det är därför av stor vikt att du håller dig uppdaterad om transaktioner och aktörer samt mikro- och makrofaktorer som påverkar fastighetsmarknaden. Affärsmannaskap, kreativitet, social kompetens och engagemang är några av nycklarna till framgång.

I denna tjänst kommer du att vara placerad på vårt kontor i Stockholm i centralt belägna, moderna och luftiga lokaler på Jakobsgatan 6. Ta en virtuell tur av våra lokaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Initiera och genomföra fastighets- och kapitalmarknadsaffärer samt vara medansvarig för att driva processen framåt
  • Ansvara för framtagande av försäljningsmaterial, presentationer, värderingar och kalkyler
  • Utgöra en central roll i kundmöten och vid fastighetsbesök tillsammans med seniora kollegor
  • Aktivt nätverksarbete med branschkollegor, samarbetspartners och potentiella uppdragsgivare i fastighet- och finansbranschen
  • Identifiera och utvärdera potentiella affärsmöjligheter samt säljare och köpare på fastighetsoch finansmarknaden

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som är civilingenjör eller civilekonom med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller finansiell ekonomi eller juristexamen med starka studieresultat. Du har minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet från fastighet- eller finansbranschen där du har arbetat i en liknande roll eller på fastighetsägande bolag. Kanske söker du en bredare roll där du kan jobba närmare besluten och utnyttja din kompetens till fullo?

Naturligtvis har du ett genuint intresse för, och kunskap om, fastigheter samt uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Mot bakgrund av din tidigare erfarenhet känner du dig mycket trygg i att arbeta i Excel och hantera stora datamängder.

Personliga egenskaper
För denna tjänst söker vi en social och framåtsträvande person med hög grad av affärsmässighet. Du är en engagerad lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med andra mot gemensamma mål. Du är ambitiös, analytisk och har ett naturligt driv samt uppskattar ett högt affärstempo, utan att tumma på kvalitet eller noggrannhet. I ditt arbete är du kommunikativ och strukturerad med god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och prestera väl mot korta deadlines.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att jobba med branschens ledande finansiella rådgivare inom fastighetsrelaterade transaktioner på ett väletablerat företag med lång historik. Du blir del av ett team där du är delaktig i hela affären och får jobba med några av branschens mest spännande och komplexa fastighetstransaktioner i en mycket inspirerande och dynamisk miljö. Det finns goda möjligheter att växa inom företaget. Nordanö premierar affärsmässighet och egna initiativ och för rätt person kan vi erbjuda en snabb karriärutveckling med möjlighet till partnerskap på sikt.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nordanö med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Johansson på Karin.johansson@realcompetence.se.

Om Nordanö
Nordanö grundades 1992 som Leimdörfer och är en ledande finansiell rådgivare vid fastighetsrelaterade transaktioner i Norden. Sedan 2016 har Nordanö varit rådgivare i transaktioner till ett underliggande fastighetsvärde om över 150 miljarder kronor. Återkommande utsedd till ”Best Real Estate Adviser” i Sverige (9 år i följd 2011-2019) i Euromoneys årliga undersökning. Nordanö är helt oberoende och ägs i sin helhet av aktiva partners.