Nordanö

Nordanö søger studenteranalytikere til real estate investment banking

Nordanö søger ambitiøse og dygtige studenteranalytikere, der ønsker at udvikle sine faglige kompetencer. Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med eksponering mod vores klienter og vores team, som er blandt de mest erfarne inden for real estate investment banking i Norden.

Om Nordanö
Nordanö er en førende finansiel rådgiver inden for real estate investment banking, herunder M&A og corporate finance, i Norden. Nordanö blev grundlagt 1992 og har siden rådgivet i en betydelig del af de største og mest komplekse ejendomstransaktioner i Norden. Nordanö kombinerer finansiel ekspertise med dybdegående kendskab til ejendomsmarkedet.

Nordanö har de seneste fem år rådgivet på transaktioner til en samlet underliggende ejendomsværdi på mere end DKK 130 mia. i Norden og er blevet kåret til “Best Real Estate M&A Adviser” i Norden og Danmark adskillige år i træk. Nordanö er fuldt ejet af aktive partnere og består af et erfarent team på +45 dedikerede medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Stockholm, Helsinki og Oslo.

Om stillingen
Hos Nordanö får du muligheden for at benytte og udvikle dine analytiske og forretningsmæssige kompetencer i et miljø, hvor høj kvalitet og integritet er i fokus i et nært samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer. Du vil sammen med øvrige medarbejdere på kontoret i København analysere, værdiansætte og indgå i de strategiske overvejelser omkring større og komplekse transaktioner i Danmark. Dit arbejde vil ligeledes foregå i et nært samarbejde med dine øvrige nordiske kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Udarbejdelse af præsentationsmateriale
 • Analyser og værdiansættelser af ejendomsaktiver, -porteføljer og -selskaber
 • Analyser og præsentationer af markeder, segmenter og investorer
 • Informationsindsamling og -strukturering samt opdatering af databaser

Din profil og dine ambitioner
Jobbet stiller store krav til dine faglige, intellektuelle og sociale evner. Den ideelle kandidat er struktureret, grundig og trives i trives i et dynamisk arbejdsmiljø med højt tempo og korte deadlines. Den ideelle kandidat studerer på finansielt funderet studie og har 1-3 års studietid tilbage. Eventuel erfaring fra et andet studierelevant arbejde er en fordel men ikke et krav.

Desuden forventes det, at:

 • Du er fortrolig med finansielle analyser, herunder værdiansættelse via DCF og er en kyndig bruger af Excel og PowerPoint
 • Du er velformuleret i både skrift og tale på såvel dansk som engelsk og formår at kommunikere komplekse problemstillinger både klart og simpelt
 • Du er ambitiøs, motiveret og har gode karakterer
 • Du har en ambition om at gøre karriere inden for investment banking
 • Du har interesse for fast ejendom og alternative investeringer

Forventet arbejdstid er gennemsnitligt 15-20 timer pr. uge. Arbejdstiden kan variere i perioder, hvorfor fleksibilitet ønskes. Fleksibilitet tilbydes i eksamensperioder.

Nordanö tilbyder
Nordanö tilbyder den ideelle kandidat:

 • En spændende, udfordrende og dynamisk hverdag med fokus på høj kvalitet
 • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer er et fælles mål
 • Du kommer tæt på vores klienter som omfatter de største institutionelle investorer, private equity, family offices og ejendomsselskaber
 • Du får højt ansvar i konkrete projekter og du bliver en integreret del af teamet

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Bjerg-Bjerring, Partner på telefon +45 2537 7464 eller e-mail bbb@nordanopartners.dk.

Ansøgning, CV og karakterudskrift bedes sendes til bbb@nordanopartners.dk snarest muligt, dog senest den 31. marts 2023.

Hent stillingsopslag som pdf

Track-record

Read more
Meet the Nordanö team

Read more